Nintendo Wii U

Nintendo komt met een nieuwe console, de opvolger van de Nintendo Wii, de Wii U. De Wii U zal een hele nieuwe manier van gamen introduceren dankzij de Wii u GamePad. De Wii U GamePad is een controller met een 15.7 touchscreen die de manier waarop mensen interactie met hun spellen, hun entertainment en elkaar hebben opnieuw zal definiëren. Speel single-player games waarbij het touchscreen bijvoorbeeld dienstdoet om speciale moves in te zetten of om de kaart te bekijken. In multiplayer games kan je met de GamePad je medespeler helpen door op het scherm blokjes te plaatsen of speel juist tegen elkaar en probeer je tegenstander te verslaan door zombie's op tactische plekken te plaatsen.

De GamePad bevat bewegingsgevoelige besturing, aangedreven door een versnellingsmeter, gyrosensor en een magnetische sensor waardoor de console de bewegingen van de controller zeer nauwkeurig oppakken. Naast het 15.7 cm grootte touchscreen bevat de GamePad twee analoge sticks, de traditionele gaming knoppen en 2 triggers voor het gamen, een camera en microfoon aan de voorzijde voor videobellen, stereo luidsprekers en een tv bedieningsknop. Spelers kunnen spellen van het tv-scherm naar de GamePad verhuizen en verschillende spelers kunnen van verschillende ervaringen in hetzelfde spel genieten, afhankelijk van de controller die ze kiezen.

De Wii U console beschikt over een multi-core processor gebasseerd op IBM power en een high definition GPU van AMD Radeon. De Wii U maakt gebruik van een intern flash-geheugen en ondersteund tevens SD-geheugenkaarten en USB-harddrives. De console ondersteund een video output van 480p, 480i, 720p, 1080p en 1080i en kan verbonden worden via HDMI, Wii D-terminal, Wii component video, Wii RGB, Wii S-video stereo AV en Wii AV. De Wii U kan tot vier Wii-afstandsbedieningen (Plus) of Wii U pro-controllers ondersteunen. Daarnaast ondersteund de Wii U ook de Wii-accessoires als de Nunchuck, Classic Controller en Wii Balance Board.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbieding

  • ds
  • wii
  • sjoppe
  • www.kinect-games.nl
  • webwinkelwijzer
  • kp
  • Kidsmarktplaats